El Tiempo por Tutiempo.net

miércoles, 14 de marzo de 2007

Dissabte rodo (amb bowling)... pero 3-3!

Dissabte passat va ser dia d'esport... bolos i futbol! I una mica de rugby! En un vam suar la semarreta i van correr bolos, mentre que en l'altre va ser un tres a tres a favor de... ningu! I per poc (gracies al Nastic) aquest empat perjudica el Barca.

Eren les quatre de la tarda quan haviem quedat com a punt de trobada en el punxo de Dublin (Spire). Va ser despres d'un bon partit de rugby per la tele (Franca vs Irlanda). Partit trabat... i quines llenyes que es van fotre! Deu ni do! Victoria final: Irlanda! Campio del torneig? Fins la propera setmana no podrem celebrar res. En el punxo hi vam arribar uns quants, no tots: entre catalans, un polac, i una noia alemana. Aixi que tots aquests amb el bus 46A direccio a la bolera. Viatge llarg, mes o menys uns 35 minuts, pero sempre es un viatge agradable mentre petes la xerrada amb gent de casa. Alla vam acabar de unir-nos tots i de constatar que de la llista de 19 persones apuntades al mati, nomes erem 11. Be 10, i l'organitzadora lesionada! Em sembla que la contare com a mig: per tant, 10 i el mig!

La bolera no era res especial, be... com a minim s'hi podia jugar a bolos. Hi havia bolos, que aixo ja es molt! Estava ple de nens petits corrent amunt i avall amb xandals d'algun equip. Els nens tots amb xandal, indicant que al mati havien disputat alguna jornada, i les nenes... buffff amb les nenes: nomes feien que cridar com deseperades celebran algun aniversari! Quin mal de cap! Tambe hi havien un maquines escurabutxaques, on algun de nosaltres va tirar alguna moneda per veure si en guanyava mes. Pero evidentment, va ser que no!

Ens vam separar en dues pistes, jugant en dos grups de 5. En el grup de la pista de l'esquerra els dolents, i en el grup de la pista de la dreta els dolents... tambe! Tots erem molt novells pero la intencio era passar-s'ho be i aprendre a llancar la pilota en linia recta.

Finalment no vam acabar la partida. Llencavem forca lents i nomes teniem la reserva per una hora. Pero be, va ser forca divertit i va valer la pena. En aqueta foto es poden veure els participants de la diada, tots fardant amb una pilota Nivea a les mans.




Si voleu veure alguna fotografia dels joves boleros en accio, nomes heu de fer click aqui.

Un cop acabada la partida (el temps) vam anar cap a l'estacio del LUAS mes propera. Dels onze, aquells que van anar directament a la bolera, va ser perque disposen de cotxe propi. L'Albert porta el cotxe catala, es a dir que condueix des del cantor contrari pero sentat a l'esquerra del vehicle. I la clara porta un cotxe de segona ma comprat a Dublin. Tots dintre els dos cotxes per arribar al tranvia. Des d'alla unes quantes parades fins St Steven's Green. I des d'aqui caminant i passant per Temple Bar (parada d'alguns per sopar unes crepes, no servidor) fins al centre de la ciutat.

Objectiu: Barca-Madrid, pantalla GRAN! Aixi que tots els de CAD vam escollir un pub australia que esta a Parnell Street al costat del meu cine dels divendres. Segona planta i cervesa en ma, veient per cada cagada de la defensa blaugrana ens marquaven un gol. Per sort, acabavem remontant fins a empatar el matx. Es llavors quan sonen els cantics de Visca el Barca i Visca Catalunya! Pels pels! Sort que al final en Messi va marcar el tercer gol... quina rabia donar-li vidilla al Madrid quan portava una setmana de pena amb el gol mes rapid en una competicio europea: 10 segons! Pim-pam! Vist i no vist! Encara no t'has cordat les sabates que ja vas perdent.

Vam marxar del pub amb cares de decepcio. Uns mes que altres. Sobretot mes aquells que estavem mirant el partit. Es interessant viure un "Clasico" des de la distancia. Es viu amb una intensitat diferent. Pero es troba a faltar la veu d'en Puyal o d'en Baste! Acabat el partit, direccio: un altre pub! Pero aquest situat just davant del riu i del pont mes ample de la ciutat. Miss Maguaire (o alguna cosa aixi, ja que no se com coi s'escriu). Passant pel pont vaig aprendre que es l'unic pont a Dublin que es tant llarg com ample (ojo al dato! a veure si despres ho pregunten al 50x15 i perdem les peles). A mig cami, parada al Burger: hamburguesa i patates banyats amb diet coke.

Tercera planta de pub, un munt de catalans vinga a ballar, i un grup de 21 anys d'irlandesos celebrant un aniversari amb un mega pastis que amb prou feines van arribar a tocar. Aquestes hores per ells, son com les hores dels vampirs... com voleu que mengin!!! La gent anava marxant amb conta gotes, pero a poc vam quedar nomes quatre... i el porter que ens va ensenyar amablament on estaven les escales, per si no ho veiem clar! Fi de festa i de dissabte nit!

A si... que no ho oblidi: tot banyat amb una mica de cervesa! Potser una mica... massa!


No hay comentarios: