El Tiempo por Tutiempo.net

lunes, 12 de marzo de 2007

Cut cut cut!

Com que la setmana passada us vaig convidar a disfrutar una delicia musical dels Monty Python (Always Look on The Bright Side Of Life), he pensat que ara seria un bon moment per tornar a oferir-vos un altre bombonet: The Lumberjack Song, "Monty Python's Flying Circus".

Aquesta canco es una peca clau d'un dels mes famosos sketches del grup. Recordo que la primera vegada que vaig poder disfrutar-lo va ser una nit d'estiu mirant la televisio amb el meu pare. Era cap el tard, i aquell estiu repetien episodis dels Monty Python's Flying Circus amb versio original pero substitulats al catala. Haig de dir que m'encantaven aquells tius i tot el que feien. Encara no tenia els coneixements suficients per entendre i coneixer la bestialitat i la totalitat de la seva obra. Nomes havia vist alguna pelicula, i imatges saltades... pero no sabia ni la meitat sobre en quin moment havien gravat cada cosa. Ara puc dir que ho conec tot... be, quasi tot! I m'encanten encara mes!

En el video, un barber psicopata dona entendre que, en realitat, el seu somni es ser llenyador (i no barber!). A la barberia entra un client que vol que li arreglin una mica els cabells, pero ell realment no ho vol fer. Per aixo, te la idea de posar un reproductor darrera del cap del client amb el soroll que fan les tisores al tallar. On fins hi tot, te enregistrat preguntes sobre el temps i el partit de futbol del dia anterior. Al mateix temps s'amaga en un raco vestit amb una bata plena de sang (demostracio que no en te ni idea i que ha fet caure mes d'una orella). Pero finalment el client veu l'engany, i es on el pobre xicot ens expressa cantant el que vol ser realment. Deixa caure la bata, i ens ensenya que ja vestit de llenyador. Es posa un barret per l'ocasio i agafa ben fort a una noia amb el cabell ros. De cop passem de la fredor de la barberia a la imensitat d'un bosc de paper.

Es aqui on comenca la canco que vull ensenyar-vos. On en el mateix moment un coro de la Policia Montada de Canada, canta amb ell, mentre ens confesa certs comportaments estranys per un llenyador. No us perdeu les cares que fan els del coro cada vegada que el llenyador s'anima mes. Fins hi tot la noia ja no dona credit el que esta passant! Un llenyador i sostens corrents pel bosc... aixo no enganxa per enlloc!

Cada estrofa es mes original... i mes delirant! Els Monty Python... quina imaginacio! Quin riure!I never wanted to do this job in the first place!
I... I wanted to be...

A LUMBERJACK!

(piano vamp)

Leaping from tree to tree! As they float down the mighty rivers of
British Columbia! With my best girl by my side!
The Larch!
The Pine!
The Giant Redwood tree!
The Sequoia!
The Little Whopping Rule Tree!
We'd sing! Sing! Sing!

Oh, I'm a lumberjack, and I'm okay,
I sleep all night and I work all day.

CHORUS: He's a lumberjack, and he's okay,
He sleeps all night and he works all day.

I cut down trees, I eat my lunch,
I go to the lava-try.
On Wednesdays I go shoppin'
And have buttered scones for tea.

Mounties: He cuts down trees, he eats his lunch,
He goes to the lava-try.
On Wednesdays 'e goes shoppin'
And has buttered scones for tea.

CHORUS

I cut down trees, I skip and jump,
I like to press wild flowers.
I put on women's clothing,
And hang around in bars.

Mounties: He cuts down trees, he skips and jumps,
He likes to press wild flowers.
He puts on women's clothing
And hangs around.... In bars???????

CHORUS

I chop down trees, I wear high heels,
Suspendies and a bra.
I wish I'd been a girlie
Just like my dear papa.

Mounties: He cuts down trees, he wears high heels
Suspendies?? and a .... a Bra????
(spoken, raggedly) What's this? Wants to be a *girlie*? Oh, My!
And I thought you were so rugged! Poofter!

CHORUS

All: He's a lumberjack, and he's okaaaaaaayyy..... (BONG)

1 comentario:

Anónimo dijo...

Que xulo aquest blog!!! quina meravella!!! semble d'un rpfesisonal i tot... jajajaja A veure si treballes una mica!!!

El de l'ensaimada