El Tiempo por Tutiempo.net

viernes, 2 de febrero de 2007

Un bon curt (CASHBACK)

Navegant per la xarxa un dia d'aquells tontos, vaig trobar aquesta petita perla. Potser ja l'heu vist o potser no. Son 18 minuts, no mes! Un curt! Pero val la pena dedicar 18 minuts a disfrutar coses ben fetes.

Esta amb angles, pero es molt facil d'entendre. He pensat que el millor es compartir-ho amb vosaltres.

Explica la rutinaria vida de Ben, un estudiant d'art obsessionat amb la bellesa de la figura femenina, que es passa les nits treballant en un supermercat. Alla deixa anar la seva imaginacio mentre comparteix les hores amb els seus peculiars companys de feina.


El curt: Cashback, enjoy it!

O el pots veure directament des d'aqui:



Una mica d'informacio:

Director: Sean Ellis
Any: 2004
Duracio: 18 minuts
Pais: Anglaterra
Idioma: Angles

Durant el 2004 el curt el curt va guanyar un gran nombre de premis en festivals independents i fou nomiat als Oscars.

Doncs un parell d'anys despres, el director va decidir expandir el seu curt i fer une llargmetratge basat en el original. La peli va sortir a la llum fa unes dues setmanes.

Per cert, si a algu li interessa veure el trailer de la peli, la pagina oficial es aquesta:
Trailer

Informacio de la peli a traves d'un blog:
Informacio de la peli


2 comentarios:

Edu dijo...

Per fi he pogut veure aquest curt.

Esta molt be, pero el proper cop no t'oblidis de avisa que és un video NSFW, aixi si algu el mira des de la feina, no es fot en lios!! jejejeje

Jordi Tió Felip dijo...

Be be Edu! Aixi m'agrada! Mai es tard per disfrutar d'aquestes coses... es xulo e?... je je je! S'ha de tenir molta imaginacio per portar a terme aquestes coses. I si... tens rao, la proxima vegada escriure amb majuscules que surten tetes i culs i que no es pot veure a la feina. Be... ja saps com funciona el mon, ara que es coneix que hi ha tetes i culs potser la gent el veura mes... Pero realment aixo no es el mes important! De veritat!