El Tiempo por Tutiempo.net

miércoles, 28 de febrero de 2007

Cine a Irlanda III - Hot Fuzz -

La pelicula s'estrenara a Espanya, exactament el 27 d'abril de 2007. Segurament que no heu sentit a parlar res d'aquest film, pero perque tingueu algunes nocions nomes dir-vos que aquest projecte ha estat portat a terme pels responsables de Shaun of the Dead, que en el nostre pais va ser titulada amb el nom de Zombies party (una noche... de muerte). Aquesta ultima s'ha convertit en un film de culte, on es pariodava al genere de zombies. Ara es hora de pariodar a les pelicules de superpolicies. Tan el director, com els guionistes i els protagonistes tornen a ser els mateixos... ja que nomes son tres persones! Yo me lo guiso, yo me lo como!

Cine: Hot Fuzz

Protagonitzada per Simon Pegg, Nick Frost, Jim Broadbent, Timothy Dalton, Steve Coogan, Martin Freeman, Timothy Spall, Paddy Considine, Bill Bailey, Olivia Colman, Anne Reid, Rafe Spall, David Bradley, Stewart Wilson, Paul Freeman, Edward Woodward.

Dirigida per Edgar Wright.

Escrita per Edgar Wright i Simon Pegg.

UK, 2007

Nicholas Angel (Simon Pegg), un policia londinenc es traslladat al tranquil poble de Sanford. Entre els jardins i les reunions de veins que remplacen l'accio de la ciutat, Angel lluitara per adaptar-se a aquest estil de vida i al seu nou company Danny Butterman (Nick Frost), maldestre pero amb bones intencions. Quan el protagonista ja ho dona tot per perdut, es donen una serie d'extranys accidents que els motiva a l'accio, on es donen comte que el poble no es tant tranquil com sembla.

* OPINIO: en realitat no tenia en ment anar a veure aquesta pelicula. Una setmana abans vaig tenir l'oportunitat de veure aquest film amb uns companys de feina, pero vaig decidir que no valia la pena. Mes tard, les casualitats van fer que acabes comprant l'entrada i que finalment la veies. Puc dir que es la pitjor pelicula que he vist a Irlanda, i sense cap mena de dubte! Si que es una parodia de les pelicules de policia... pero jo nomes vaig veure algun moment gracios que puc contar amb els dits d'una ma. En contrast podem veure que a la gent d'aqui els hi encanta, i riuen com bojos... pero es que hi ha tanta distancia entre els moments divertits, que arriba un punt on oblides el que estas veient. Possiblement puc dir, que el meu nivell d'angles va ajudar a no entendre algunes bromes... fet que allarga la distancia entre riatlles.

No recomano anar al cine per veure el film ... 6.40 euros mal aprofitats! Pero en canvi recomano llogar-la al videoclub i disfrutar-la a casa.

Mes info, navega: Web oficial del film

1 comentario:

Unknown dijo...

Hola soy CoyLuz del Blog Noticias para Blogs. Para poder ayudarte necesito saber cual parte del codigo no encuentras. Transcribelo tal como esta en el blog para que lo entienda, por que en la plantilla que utilizas esta esa parte para cambiar, asi que no alcanzo a comprender cual es el problema.
Si puedes deja un comentario en mi blog y encantado te tendere una mano.
Saludos !!!