El Tiempo por Tutiempo.net

martes, 27 de febrero de 2007

Noi... para para!!!... Parachomikas!

Com cada dia a la feina, mentre menjo el meu dinar davant de l'ordinador, faig una lectura per sobre de La Vanguardia i de El Mundo Deportivo per estar una mica informat. O com a minim per semblar que estic informat! Les apariencies... no enganyen!

Avui tot semblava rutinari: un home assassina la seva dona i despres se la menja amb patates acabant amb ell mateix com el plat de postres, els retards de Renfe, l'aoeroport de BCN, 2000 tios de l'est arrestats per tenir alguna vinculacio amb drogues, mafia o similar... Eto'o no juga, Ronaldinho amb mes quilos, el Barca de basquet sembla que ara s'anima... Pero llegint l'apartat de basquet he trobat aquesta perla. Com a minim m'ha tret el somriure, que aixo sempre es bo... encara que la pobre noia, molta gracia no li havia de fer... buffff!

Parachomikas (jugador del Dextera Jonavos de la segona divisio lituana), aler de 1.96 cm i 25 anys, convidat en la diada va donar l'espectacle en el concurs d'esmaxades de l'All Star litua: es va carregar un aro... i una cheerleader!

En el seu primer intent va enfonsar la pilota d'esquena amb el resultat d'euforia davant de 10.000 persones en el Siemens Arena de Vilnius despres de deixar totalment estabornit (trencat) l'aro de la cistella. Pero el millor moment ulminant va arribar durant la final. Parachomikas va convencer una cheerleader perque li fes d'obstacle en el seu cami cap a la cistella. La noia va accedir i... i...millor que veieu el video vosaltres mateixos!


No hay comentarios: