El Tiempo por Tutiempo.net

lunes, 19 de febrero de 2007

Estem a tot arreu!

Ara fa unes setmanes, gracies a la web de Catalans a Dublin, es va organitzar un sopar molt xulo on hi vam participar 60 catalans i catalanes. Vam fer teca en el restaurant Canters, que es troba si no vaig errat a Dublin 9. Alla fins hi tot van posar havaneres, l'imne del Barca, entre d'altres... i com no: els mitics camareros!. Tots nosaltres tenim en comu el fet de residir lluny de casa i en aquesta illa tan verda. I de tant en tant, com no, ens agrada passar un bona estona parlant en catala.

Si feu mes gran aquesta foto veureu la cara d'alguns d'ells despres del sopar. I com que tambe hi ha el nom, segur que algun d'ells us sera conegut.

O tambe podeu veure mes fotografies en aquest link, que us portara directe a l'apartat de fotos del sopar de la web de catalans a dublin:


La realitat es que la comunitat catalana ja es troba arrelada en qualsevol punt del planeta! Un politic (que no dire el nom), tenia molta rao quan deia: "nomes heu d'afinar l'orella en qualsevol punt del mon que estigueu visitant, perque de lluny sentireu algu parlant amb catala". I es totalment cert!

La nostra procedencia sempre es ben variada, venint de tots els punts del territori catala i valencia. I en totes les activitats que es monten coneixes gent d'aqui i d'alla. Fins hi tot, qui diu que els del Maresme no som internacionals?. Aqui hi ha la millor prova. 4 catalans maresmencs que van disfrutar d'un bon dinar a casa de la Meritxell... acabant el dinar amb canalons i uffffffffffffff... allargat fins a les 2h de la matinada


Venint de Sant Paul (Quina hora es?... millor que aixo no ho posem!), El Masnou (be... Ocata Independent... o aixo diuen els d'alla), Vilassar de Dalt ( com no!) i finalment Mataro.

Si voleu saber mes del que fem la gent Catalana a Dublin (Irlanda), podeu visitar la web (tambe podeu anar-hi mitjancant el link de "links interessants"):

Catalans a Dublin

Un lloc utilitzat per interectuar i per coneixer gent de la nostra terra. I entre tots donar un cop de ma i fer que aquesta estada sigui molt millor. Aqui veureu les motivacions de la gent, foros, blogs, fotos, info important, consells, calendaris, activitats,... de tot! tot el que us imagineu i mes!

Si algu de vosaltres teniu interes sobre Irlanda (curiositat), o simplement vol que algu l'ajudi a resoldre dubtes (vacances o estada llarga), la gent de la web estara encantada de donar-vos un cop de ma!


3 comentarios:

Edu dijo...

Jejeje.. i tant! no només contents d'ajudar a la gent nova... sinó que a més ho fem gratis!! jejeje (bé... normalment la tarifa és una pinta per pregunta :-Þ ) jejeje

Va, ara en serio... La veritat és que aquest 4rt sopar va ser una de les coses més ben organitzades que he vist i, en honor a la veritat, els editors gairebé no vam haver de fer res... va ser tot gràcies a la Mireia R, per organitzar el sopar, i al Mgdo. per la festa al Spirit. Però sobretot gracies a la gent que va venir i que no la va liar gaire...

Esperem poder fer el 5è sopar d'aqui a pocs mesos i que tingui tant o mes exit que el 4rt.

Edu dijo...

Per cert... acabo de veure que la web de CAD, està petada... és el segon cop en l'últim mig any... Bona senyal :-) deu ser que tots els lectors del teu blog han entrat de cop i han petat el servidor!! jejeje

Anónimo dijo...

Pero no anaves a apendre inglés? o és un nou mètode molt millor i superior aquell de les 1000 paraules??? ah.....això deu ser que les cerveses irlandeses estimulen una part del cervell (la dels idiomes) que no la tenen aqui a catalunya, oi? jajaja Ho proposaré a la opening!!!! Visca catalunya i els catalans d'arreu que et fan la vida més fàcil...
La de l'abraçada....