El Tiempo por Tutiempo.net

martes, 3 de abril de 2007

Cine a Irlanda VIII - Mr. Bean's Holiday -

Abans de tot cal subratllar que aquest blog no es unicament un blog de cine. Be... ultimament ho sembla! Pero tot te una senzilla explicacio.

Objectiu: anar al cine cada divendres! I d'aquesta forma millorar el meu listening... i com no passar una bona estona. Es per aixo que cada setmana tinc sempre una pelicula per comentar. Un post setmanal! A mes, cal sumar dos factors mes: fa uns dies que estic mes enfeinat a l'empresa, i durant uns 5 dies (sense saber el perque), no podia accedir correctament al meu blog.

Un cop posats els punts sobre les i's, continuo!

Ultim divendres: Mr. Bean's Holiday. Si... ja ho se! Poc listening millorare anant a veure pelicules on realment no es parla. I la poca cosa que es diu doncs es... mmmm grgrgrg!!!... a, i "gracias"!(aixo ultim ja ho entendreu un cop vista la pelicula).

Com sempre, divendres mati un e-mail per informar a la gent de les pelicules que podiem anar a veure. Aquesta setmana dubtava entre 4 films. Pero com finalment la gent no va tenir un bon ultim dia laboral, vam escollir una pelicula on poguessim passar una bona estona, poca cosa per pensar... i riure una mica!

Cine: Mr. Bean's Holiday

Dirigida per Steve Bendelack.

Protagonitzada per Rowan Atkinson, Willem Dafoe, Emma de Caunes, Jean Rochefort.

Comedia.

UK, 2007

En aquesta ultima desaventura, el Sr. Bean, inadaptat, perseguit per la mala sort, decideix marxar de vacances a Cannes. Cansat del trist temps londindenc, Mr. Bean fa la maleta, agafa la camara i marxa en busca del sol i la platja. Pero el viatge no surt com estava planejat ja que el patos Mr. Bean pateix una serie de coincidencies mes o menys afortunades. Convertit en un suposit segrestador i un aclamat realitzador, no tindra mes remei que explicar la destruccio que ha causat en el seu pas pel sud de Franca, acompanyat el fill d'un cineasta ruma i una aspirant a actriu.

* OPINIO: Esperava trobar-me alguna cosa semblant a la serie de Mr. Bean de la BBC que tantes vegades em disfrutat a TV3. I no volia trobar-me el mateix estil de pelicula que el primer film de Mr. Bean. Pero ni una cosa ni l'altre! Es un nou Bean... menys gracios que a la BBC i menys aborrit que a la primera peli. Per tant, el podem situar entremig, del que volia i no volia.

A vegades es fa un pel lenta, guanyant cap al final i en certs moments molt puntuals. El problema es que quan es lenta, el gag es massa llarg... questio de temps! I quan el gag es bo... doncs el contrari: massa curt!

Pero el mes curios de tot fou que vaig disfrutar amb un fet molt peculiar: el temps! I dic el temps per referir-me al temps meteorologic! Vaig constatar que trobo molt a faltar el sol, el cel blau i el clima mediterrani. El clima de casa meva. Molt! I durant quasi be tota la pelicula, es pot respirar un aire clar amb un cel blau intens... buffff! Es dificil d'explicar, pero va ser la sensacio que vaig tenir i el primer comentari que vaig fer al sortir del cine.

En tot moment volia endinsar-me dins de la pantalla i poder sentir l'escalfor d'aquell sol. L'aire calent i les ganes de sentir que vull sentir l'aigua fresca. Feia anys que no tenia un hivern tant fred, i amb aquest cel dublines i el vent... i l'aigua... venen ganes de sol! Ara tornem a tenir fred. Jo ja em pensava que pujarien una mica les temperatures, pero be, a poc a poc.

Tornant a la pelicula, acabo dient que no fa falta anar al cine i pagar per poder disfrutar d'aquest film. Millor... esperar el DVD, o baixar-la d'internet! No es perque cregui que sigui dolenta, sino perque no fa falta una gran pantalla per poder disfrutar d'aquest 120 minuts. Amb la tele de casa ja en tenim mes que prou.

Per mi, el millor paper que ha fet mai en Rowan Atkinson sense cap mena de dubte es el d'Escurco Negre. Mr. Bean tambe estava forca be... pero a la TV. En el moment que va fer el salt al cine va perdre. Penso que els gags eren molt bons, pero no seguits en un llargmetratge de 120 minuts. Es molt millor en gotes! Gotes de 25 minuts! En capitols! I amb la seva estupidesa... (a la pelicula es converteix en un personatge massa familiar).

Mes info, navega: Web oficial

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Si que sembla nomes un bloc de cine si...

Encara ho vaig passar prou be jo amb la peli del Mr. Bean.

Entretinguda vaja...

Edu dijo...

Ei Jordi, a veure si ens mantens informats de com et van les coses per Catalunya! que fa temps que no sabem res de tu! :-)

meho dijo...

dear Thanks for your visit, actually i didn't understand anything from your blog but all i have reach is that you are from Irlanda wish you all the best …….mahy

meho dijo...

dear Thanks alot for your lovly words thats to nice & i hope that
will be the starting of friendship between two of us .......



thanks & best regards.
littlemermaid2007@gmail.com