El Tiempo por Tutiempo.net

lunes, 30 de julio de 2007

Han passat moltes coses!

Moltes coses han passat des de que vaig deixar de caminar per terres irlandeses. Tantes... que la millor forma d'explicar-les hauria estat entrar-les totes en el seu moment. Però no ha estat possible! Falta de temps i de ganes per escriure quatre ratlles.

Avui després de sopar m´he trobat davant del pc i he pensat... que collons! Escriu alguna cosa, encara que sigui només per llegir-ho en un futur. I dic això, per la senzilla raó, que abans de fer res, he estat llegint alguns posts que tenia escrits, i ha estat una grata sorpresa, ja que hi havia coses i moments que no recordava i que val la pena no oblidar mai a la vida.

La meva arribada va ser a mitjans d'abril, i des de llavors han anat passat diferents coses. El primer cap de setmana festa sorpresa de la Marta Oriola. Una festa molt currada i una fideuà de collons. I com no, com mana la tradició, a finals d'abril, la Festa Major del meu poble, Vilassar de Dalt. Abraçades i més abraçades amb tota aquella gent que ens anem veient de Festa Major a Festa Major. D'aquí a molt poquet ja toca la Festa Major d'estiu, és a dir el mateix però a l'aire lliure i amb molta més gent i fins molt més tard!

Al cap d'una setmana ja estava treballant a la Caixa d'Estalvis Laietana. Tot va ser molt ràpid per la senzilla raó, que el Cap de Zona ja em coneixia per treballar amb ells durant els dos últims estius. Així que de feina ja estava més o menys encaminat. Però com arribaria a la feina. Nova decisió: cotxe nou! El nou iGolf!. Haig de dir que sempre he estat un enamorat d'aquest model de cotxe, el meu preferit sense cap mena de dubte! Finalment em vaig decidir: color vermell i tres portes!

Mentre treballava a l'oficina de Dosrius de Caixa d'Estalvis Laietana anava superant les proves per poder entrar a treballar a "La Caixa". Un cop passats tots els requisits em van donar la bona notícia que entrava a formar part de "La Caixa" així que de puta mare! I ara estic treballant a una de les oficines de Premià de Mar.

Bé... més o menys, això és el que ha anat passant a molts gran trets durant els meus últims tres mesos. Durant aquesta setmana intentaré escriure una mica més detalladament el que he anat fent: dilema Postgrau IDEC o máster UOC?, Sant Joan, retrobada amb tots els catalans que heu tornat encara que sigui un parell de dies a Catalunya, festa ex-alumnes d'EGB Sant Jordi, piscina, la marxa d'en Francesc... i moltes altres coses!

Només necessito una mica de temps per poder anar actualitzant tota la informació, i anar posant coses nooves per poder fer molt més atractiu el blog: llibres recomenats, pelis, estiu a la Costa Brava... i un munt de coses més!

3 comentarios:

Edu dijo...

Welcome back, ja et trobàvem a faltar! :)

Osti osti.. aqui hi ha pasta... "La Caixa" son paraules majors, eh?

Anónimo dijo...

Aixi m'agrada que tornis a escriure! Pq realment és moot amè de llegir les teves historietes!
Una fan!

Sergi Marzabal dijo...

Un post cada trens messos! Espero que a la Caixa curris més que al Blog! :)

Una encaixada i sort!

Sergi!